Zaterdag 24 november 2018 - Wolvenbosdreef 8 2950 Kapellen

De klepper van september en oktober staat nu online. U vindt hem hier: Klepperprogramma.

Ne stevige linker,
De leiding

Beste leden, ouders, vrienden en aanverwanten,

Beste ouders en scouties, zoals jullie wel weten komt ons jaarlijks feest, Retrobal, er bijna aan. Wij zijn volop in de weer om hier weer een top editie van te maken.

De weekenddata zijn nu te vinden op de site. Ook de kampdata voor de jojo's en de givers zijn hier beschikbaar.

De data voor de verschillende takken vind je hier.

Het nieuwe scoutsjaar is alweer in aantocht, en dat betekent natuurlijk ook een heleboel inschrijvingen!

Retrobal? Retrobal! Op 4 maart organiseren we weer een fantastische editie van ons jaarlijkse topfeest. Om onze locatie in thema in te kleden, zijn we nog op zoek naar een aantal spulletjes. Ben of ken je iemand die ons hierbij kan helpen?

Binnen een week is het eindelijk weer groepweekend! Jeeeeeeeej!
Als je wil komen (wat je zeker en vast moet doen) dan moet je je nog snel even inschrijven voor 15 november!