Retrobal 2018

Beste ouders en scouties, zoals jullie wel weten komt ons jaarlijks feest, Retrobal, er bijna aan. Wij zijn volop in de weer om hier weer een top editie van te maken. Je hebt ons misschien op facebook al voorbij zien komen, zo niet ga zeker eens een kijkje nemen. We zijn ook al steunkaarten gaan verkopen.  Wij zijn onze leden hier zeer dankbaar voor. Ook onze sponsors hebben ons een duwtje in de rug gegeven.

Als thema voor dit jaar hebben we gekozen voor Arcade. Een feestje ingekleed met de albekende figuren zoals Pacman, Mario en Sonic. Dit brengt ongetwijfeld herinneringen terug voor vele. Daarom was er voor ons geen twijfel dat dit een perfecte keuze was voor de 23e editie.

Wij kijken er enorm naar uit en we hopen jullie allemaal terug te zien in 't Bruggeske op 17 februari!

Ne stevige linker,

Het retrobalteam