Plan ouderschap

Hadi Da, ons vorige Plan Kindje uit Burkina Faso, is verhuisd naar een andere regio om bij zijn familieleden te gaan wonen. In zijn nieuwe woonplaats is Plan echter niet actief. Daarom zijn we vanaf heden Plan Ouder van een nieuw Plan Kindje: Toulan Dah! 

Toulan Dah is een gezond meisje van 4 jaar. Ze is geboren op 7 augustus 2011 in het zuid-westen van Burkina Faso. Toulan woont met haar ouders, Yaabala en Tiofoute, in een huisje gemaakt van adobe met een rieten dak en een aarden vloer. De familie gebruikt hout om te koken en moet ongeveer 30 minuten wandelen om aan water te geraken! 
Via een brief van haar papa Tiofoute vernamen we dat de familie het goed stelt en dat ze allemaal gezond zijn. Hij verwelkomt ons in zijn familie en kijkt ernaar uit snel iets van ons te horen.  

Wil je meer informatie over Toulan? Je kan haar steeds een briefje schrijven of je kan voor haar ook een mooie tekening maken! Zo kan Toulan een beetje leren over België en kan jij haar vertellen wat wij allemaal doen in de scouts!
Geef de brief of tekening af aan de leiding en dan zorgen wij dat Toulan deze toegestuurd krijgt.